Mihalache vindecat, Bîlă transferat într-un spital din capitală

Vești bune de la vârful IPJ Olt. Mihai Mihalache, șeful IPJ Olt, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, asta după de timp de două săptămâni a fost sub tratament pentru COVID-19.

Comisarul şef va reveni la conducerea Poliției oltene de luni, 27 iulie.

Mihalache a fost confirmat cu noul coronavirus după ce s-a testat la o clinică privată, în urmă cu două săptămâni. El s-a testat după ce a prezentat simptome specifice infecţiei cu Sars-Cov2.

Nu la fel de norocos este și adjunctul

IPJ Olt, comisarul-şef de poliţie Eduard Bîlă, care a ales să se trateze la domiciliu după transmiterea rezultatului pozitiv pentru SARS-CoV-2, a fost internat la un spital din Bucureşti.

Eduard Bîlă însă, care s-a simţit bine până ieri, a fost internat la un spital din Bucureşti. Tot la Bucureşti a fost transferat, cu două zile în urmă, şi prefectul judeţului Olt, Florin Homorean.

Colegii poliţistului ştiu foarte puţine lucruri despre starea colegului lor, aflând doar că starea lor este stabilă. Focarul de SARS-CoV-2 a izbucnit la IPJ Olt cu peste două săptămâni în urmă, fiind afectaţi în total aproximativ 20 de poliţişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura