Corabia: Bărbat sechestrat în subsolul unui bloc

0BF7191A-EBAE-4904-9C51-31B18F761C97

În cursul dimineții de duminică, o femeie din Corabia a alertat autoritățile susținând că fiul ei, de 37 de ani, a fost agresat de un individ și închis în subsolul unui bloc din localitate, de unde nu poate ieși.

„Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Olt, Cristian Grigorescu.

Polițiștii olteni l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, însă acesta a refuzat să coopereze cu oamenii legii.

„În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 10.30, s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției în vederea audierii, unde refuză să coopereze cu politiștii. Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ținându-se legătura și cu partea vătămată, aceasta fiind identificata în jurul orei 11”, a adăugat reprezentantul IPJ Olt.

Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Lasă un răspuns