Cumpănașu: Marș de protest, la Dobrosloveni și Caracal

cumpanasu olt

A trecut un an fără Alexandra.

La fix un an de la apelul tinerei la 112, Alexandru Cumpănașu a realizat la Dobrosloveni și Caracal un marș de protest față de instituțiile care puteau să o salveze pe Alexandra, dar nu au facut-o!

“La fix UN AN de la apelul Alexandrei la 112 am organizat la Dobrosloveni și Caracal un marș de protest față de instituțiile care au avut TOTUL pentru a o salva și nu au facut-o! NU vrem să își închipuie NIMENI și mai ales vreunul dintre complicii lui Dinca că am uitat sau abandonat!Am refăcut odiosul traseu făcut de Dinca și am trecut și pe la principalele instituții care ar fi trebuit să o salveze: Poliție și Parchet! La invitație lui Teo si Nelu ne-am adunat acasa la Alexandra atat familia cat si prieteni apropiați care au luptat pt ea ca pt propriul copil! Ne-au fost alături și soții Soroiu cărora le mulțumim de la Câmpulung! Am plecat apoi din locul în care a fost răpită Alexandra pe următorul traseu: Liceul Mihai Viteazu, Parchetul din Caracal unde am lăsat în poarta și gard pancarte cu Alexandra și coruptia sistemului. Am lăsat și câteva lumânări care să simbolizeze DECESUL justiției și dreptatii! A urmat casa groazei a rebutului social Dinca unde am protestat și am bătut cu ciocanul în pământ mai multe pancarte cu mesaj clar pt el și complicii lui: FAMILIA DINCA LA PUȘCĂRIE, ALEXANDRA ESTE ÎN VIAȚĂ! A urmat sediul Politiei Caracal unde am protestat lăsând lumânări aprinse cu care am scris ALEX de la Alexandra însă am bătut în pământ în fața sediului poliției și o pancarta cu imaginea Alexandrei pt a le aduce aminte călăilor de câte ori merg la serviciu că o au pe conștiință pe Alexandra!
Teodora, mama Alexandrei a fost alături tot drumul pentru că suntem o familie unită care nu va abandona aflarea adevărului!
Le mulțumesc în numele familiei mele tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alaturi. Vă așteptăm pe toți în grupul de facebook creat special pentru lupta cu abuzurile statului față de români și ca instrument de luptă împotriva indiferenței românilor față de durerea celuilalt!” a declarat Cumpănasu.

Lasă un răspuns