Slatina: Primăria pregătește primul ghiozdan

mot ghiozdan

Chiar dacă în acest moment nu se cunoaște dacă și în ce condiții se vor relua cursurile școlare, autoritățile locale pregătesc ghiozdanul pentru bobocii ce vor pășii în clasa pregătitoare.

Și anul acesta Programul „Primul meu ghiozdan” va continua. Primăria Slatina alocă un buget de 90.000 de lei, fiecare elev înscris în clasa pregătitoare în anul școlar 2020-2021 urmând să primească un ghiozdan complet echipat.

„Programul Primul meu ghiozdan se derulează în unitățile de învățământ de stat din municipiul Slatina și își propune să aducă puţină bucurie în sufletele copiilor care pășesc în prima etapă importantă a vieții lor. În acest sens, Primăria municipiului Slatina oferă câte un ghiozdan complet echipate cu rechizite, fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare a anului şcolar 2020 – 2021”, se arată în proiectul de hotărâre.

Acest proiect urmează să fie aprobat de consilierii locali în următoarea ședință a Consiliului Local.

În 2019, municipalitatea a alocat câte 60 de lei pentru fiecare ghiozdan, cu tot cu penar și rechizite, suma alocată acestui proiect social. Atunci, valoare unui astfel de ghiozdan a fost estimată la 39.000 de lei

Lasă un răspuns