4 cursuri gratuite pentru șomerii din Olt

cursuri-formare

Șomerii din Olt vor putea participa gratuit la  cursuri de formare profesională organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Luna viitoare  vor fi organizate   patru cursuri de pregătire destinate, în principal, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și celor care doresc să se califice într-o meserie sau să se reorienteze profesional.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Olt, cele 4 cursuri organizate luna viitoare vor pregăti profesional olteni pentru  meseriile de contabil, manichiurist- pedichiurist, bucătar și frizer.

”La nivel județean , în luna august, AJOFM Olt își propune să organizeze 4 programe de formare profesională pentru 56 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Grupele vor fi formate din câte câte 14 persoane pentru meseriile: contabil, manichiurist- pedichiurist, bucătar și frizer ”, a spus Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

În Olt, de la începutul anului și până în prezent au fost organizate 9 programe de formare profesională la care au participat 155 de persoane.

De la inceputul anului au fost incadrete 67 de personae ce au absolvit programele de formare profesionalae desfasuratea de ajofm olt

Lasă un răspuns