Mașină furată din Italia, găsită în garajul unei oltence

masinaaaaaaaaaaa

Și-a cumpărat mașina visurilor de la un vânzător din capitală, dar astăzi a rămas fără ea. O caracaleancă spera să aibă plimbări lungi și fără evenimente cu bolidul achiziționat, dar se pare că acest lucru i-a adus la ușă polițiștii.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, autoturismul a fost furat din Italia, iar până în prezent, pe teritoriul României, a avut trei proprietari.

‘Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat pe linia combaterii traficului și furturilor de autovehicule.În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, de 57 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt deține un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost sustras din afara țării”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au extins cercetările și au constatat faptul că pentru autoturismul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Italia. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

Lasă un răspuns