Olteanca Elissa Popovici a cucerit America

elissssssaaaaaaaaaa

Un copil din Balș a reușit să aducă României recunoaștere pe plaiuri americane. Elissa Popovici a două medalii de argint și una de bronz la cel mai mare concurs mondial de talente- World Championships of Performing Arts, USA din luna iulie.

Elisa Popovici are 11 ani și este din Balș. Ea cântă muzică populară și a reușit să impresioneze jurații de la Next Star și să câștige mari premii la festivaluri naționale și internaționale de folclor, fiind remarcată de către mari specialiști în folclor, printre care etnomuzicologul Elise Stan. Anul acesta ea a reprezentat România la cea de-a 24-a ediție a Campionatului Mondial de Talente din California .

”Am reușit sa duc folclorul peste hotare! Am adus în României 2 medalii de argint și una de bronz, la cel mai mare concurs de talente din lume!Eu, alături de colegul meu instrumentist Alex Don, îmi doresc ca România să fie mândră de mine! Vreau să îi mulțumesc doamnei profesoare Maria Constantin și doamnei Iolanda Deca”, a postat pe pagina sa de socializare Elissa.

elissa1 Olteanca Elissa Popovici a cucerit America

Aceasta a câștigat medalia de bronz pentru bronz costumul popular iar alături de colegul sau ca te altfel și pentru interpretarea sa vocala a mai câștigat două medalii de argint.

elissa2 Olteanca Elissa Popovici a cucerit America

„World Championships of Performing Arts” a avut loc în California, Los Angeles, în perioada 24 iulie-2 august, iar pentru copii talentați de pe întregul mapamond reprezintă o rampă de lansare pentru a fi remarcați de mari producători și de a obține burse oferite de prestigioase școli artistice din Statele Unite – Millennium Dance Complex, CSM Music, New York Film Academy sau New York Conservatory for Film and Television.

Lasă un răspuns