Prefectul de Olt s-a vindecat de COVID 19. Negativ este și testul secretarului PNL Olt

prefect-de-olt-pozitiv-800x445

După săptămâni întregi în care a fost internat la Spitalul Județean Slatina, apoi în urma unor complicații la Spitalul Colentina, prefectul județului s-a vindecat de coronavirus.

Timp de trei săptămâni, reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a luptat cu virusul nemilos. Dacă inițial nu a avut simptome, între timp starea sa s-a agravat. Acesta a contactat o pneumonie, astfel că a fost transferat la o unitate medicală din capitală.

Prefectul ținut să mulțumească public tuturor celor care l-au ajutat să treacă peste clipele grele prin care a trecut.

“După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi (sâmbătă nr.) am fost testat negativ la testul COVID-19. Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile. Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!”, a postat prefectul de Olt pe pagina sa de Facebook.

Prin aceeași situație a trecut și secretarul PNL Olt, Ana Maria Ceaușu. Acesta a fost internată în aceeași perioadă în SJU Slatina. Dacă inițial refuzase internarea starea sa de sănătate a determinat-o să meargă la spital.

Sâmbătă aceasta a primit cel de al doilea rezultat negativ la testul pentru coronavirus.

Lasă un răspuns