Umaniștii olteni și-au prezentat primii candidați pentru alegerile locale

PPu

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a lansat duminică o parte a candidaților umaniști din județul Olt pentru alegerile locale, în cadrul unei întâlniri cu cetățenii care le sunt alături și îi susțin în demersul politic.

Echipa PPU-sl Olt formată din Mirabela Bănac-Președintele PPU-sl Olt, Olimpia Stroe-Prim-vicepreședinte, Anda Dancioiu – Vicepreședinte, Alexandra Ciocîrlan – Președinte PPUsl Slatina și Cristian Barbuia Coordonator Departamente, au mers într-un tur de forță în județ unde și-au lansat candidați PPU-sl la Primăria comunelor Studina, Grădinile, Gârcov, Urzica și Obârșia.

„Am încercat să adunăm în jurul nostru oameni de calitate. Doctrina umanistă spune așa: statul este al oamenilor, nu oamenii ai statului. Această clasă de mijloc, în ultimul timp a rămas fără voce, oamenii au rămas în spatele cortinei. Neavând o opțiune politică, sătui de promisiuni, cred că este bine ca acești oameni să fie ascultați. Acum este momentul nostru în care să reprezentăm interesele celor mulți sătui de vechea gardă din clasa politică. Am început să lucrăm la un set de măsuri pentru problemele cu care cetățenii se confruntă în județul nostru și sunt convinsă că îi vom reprezenta cu cinste pe cei care au încredere în noi, a declarant pentru Gazeta Publică, Mirabela Bănac, președintele PPU-sl Olt. Bănac și-a exprimat încrederea în echipa de la Olt pe  care o coordonează și este convinsă că poate aduce un plus de valoare în administrația județului.

Lasă un răspuns