Bătrân salvat de jandarmii din Balș

jandarmi-misiuni-3-800x445

Un bătrân de 83 de ani, care se afla la cumpărături în piața centrală din orașul Balș, a fost salvat la timp de un jandarm.

Bătrânul a intrat în stare de inconștiență și a căzut la pământ în piața din Balș, sub privirea disperată a altor cetățeni aflați la cumpărături. Unul dintre jandarmi i-a acordat primul ajutor bărbatului de 83 de ani, acestea fiind preluat în siguranță de salvatorii de pe un echipaj specializat al Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

”Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt în timp ce desfăşurau misiuni specifice în zona de competenţă au avut parte de o misiune neobişnuită.În piaţa centrală din oraşul Balş, o persoană de sex masculin în vârstă de 83 de ani care se afla la cumpărături , a rămas inconştientă şi a cazut la pământ sub privirea disperată a cetăţenilor.Alarmaţi de strigătul public unul din colegii noştri ajuns la faţa locului, i-a acordatde îndată primul-ajutor bătrânului reuşind să îl ţină în viaţă până la sosirea ambulanţei” , au anunțat reprezentanții IJJ Olt.

Lasă un răspuns