Hoții din magazine i-au adus la disperare pe patroni

furt

Sătul să tot fie furat de clienții săi, patronul unui lanț de magazine din Caracal a dat publicității un filmuleț în care apare o mămică ce sustrage cu nonșalanță mai multe produse.

Ion Petrișor, patronul mai multor magazine susține că îi e rușine, dar are mai multe filmulețe cu clienți care fură din magazinul său, iar pe unii îi cunoaște și îi este dânsului rușine de ei.

”Am mai multe imagini cu oameni care fură. Doamna din imagini apare în zile diferite și ia diverse produse. Nu am postat până acum fiindcă îi e mie rușine de rușinea lor. Nu am mai anunțat nici poliția, mi-ar fi plăvut să vină să își ceară scuze”, a spus Ion Petri;or.

În imagini se vede clar cum clientă, însoțită de fiica sa minoră, își alege unele produse de pe rafturi iar pe unele le pune în coșul de cumpărături, pe altele direct în geantă. Face acest lucru după de scoate produsele din ambalajele pe care le aruncă printre rafturi.

furt-2-485x1024 Hoții din magazine i-au adus la disperare pe patroni

Mama hoață se vede cum sustrage detergent lichid capsule și vopsea de păr, ambele fără ambalaj. Acest lucru arată clar că femeie nu este o începătoare în acest ”sport” penal.

Patronul magazinului susține că a obosit să mai facă plângere la Poliție. De multe ori oamenii legii se transformă în apărătorii hoților prinși direct în fapt.

”Era un client care venea de o lună-două şi în fiecare zi fura câte-o sticlă-două. Şi aşa s-au strâns 5.000 lei. L-am identificat pe client şi când a mai venit în magazin l-a lăsat să fure, a ajuns la casă, au apăsat butonul de panică şi când au venit cei de la pază au găsit sticlele asupra lui. O băga în sân, la cureaua de la pantalon, şi trăgea tricoul. În momentul în care l-au depistat avea două sticle asupra lui, care erau 100 şi ceva de lei. M-am săturat şi de faza cu plângerile la poliţie. Parcă e mai mare deranjul pentru mine. Mă cheamă pe mine să dau declaraţii”, a spus Ion Petrișor.

furt-3-485x1024 Hoții din magazine i-au adus la disperare pe patroni

Ajunși la capătul puterilor , administratorii de magazine au creat grupuri unde postează astfel de imagini. În felul acesta cunosc toți ”clienții” care fac cumpărături fără să cheltuie un leu.

Un astfel de episod a avut loc săptămâna trecută, în Slatina, când într-un magazin de second hand un client a plecat cu o pereche de încălțări. Acesta a avut grijă să lase la schimb încălțările sale uzate.

Lasă un răspuns