Fotbal: Victorie pentru CSM Slatina

C255F0FD-FC00-45BF-BB4B-09865403B78E

Victorie importantă pentru slătineni. Gruparea CSM Slatina a câștigat meciul în deplasare, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, în fața grupării Progresul Spartac. Pruncul miraculos a fost adus de căpitanul Vasile Gheorghe în minutul 92.

“Echipa noastră s-a impus cu 1-0, în deplasare, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, la capătul unui joc în care slătinenii au dominat total actul secund, prin trei ocazii imense. Golul victoriei a venit firesc, în urma unei dominări clare, în minutele de prelungire. Doman primeşte o minge în careu, este agăţat de un fundaş advers, iar lovitura de la punctul cu var este executată sub bară de căpitanul Vasile Gheorghe.
Misiunea echipei noastre în drumul către Liga a II-a nu s-a încheiat. Duminică, de la ora 17.30, va avea loc returul, pe Stadionul 1 Mai. Mulţumim suporterilor care ne-au susţinut de acasă. De asemenea, felicitări tuturor componenţilor echipei pentru rezultatul pozitiv înregistrat.” au declarat reprezentanții clubului CSM Slatina.

CSM Slatina mai are de trecut un hop spre Liga a II-a, și anume returul ce va avea loc duminică, de la ora 17:30 pe Stadionul 1 Mai din Slatina.

Lasă un răspuns