TRAGEDIE ÎN VĂLENI: Băiat de 6 ani a pierit în apele râului Vedea

inec

Tragedie de proporții într-o familie din Olt. Părinții a trei copii de 9 ani, 6 ani și 7 luni au mers marți, 4 august, la scăldat la râul Vedea. Bucuria de la scăldat, într-o zi călduroasă, s-a transformat repede în una tragică.

Copiii cei mari au intrat în apă, iar mama i-a supravegheat de pe margine, până în momentul în care cel de 6 ani nu a mai ieșit la suprafață. Mama a intrata în panică și a intrând în apele râului pentru a-și salva băiatul a scăpat şi copila de 7 luni în apă, reuşind, însă, să o scoată rapid la suprafaţă.

Salvatorii au fost apeleți în jurul orei 18,00, iar mai mulţi localnici au început să-l caute în apă pe băiat. Acesta a fost scos după zeci de minute, spun reprezentanţii ISU Olt, la faţa locului ajungând mai întâi un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei Olt, echipa de scafandri fiind în cele din urmă întoarsă din drum după ce băiatul a fost scos la suprafaţă.

Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru micuț, Manevrele de resuscitare executate zeci de minute au fost zadarnice.

  Bebeluşul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde va fi investigat medical şi tratat.Singurii care nu au avut nevoie de acordarea primului ajutor au fost mama, tatăl, dar și copilul de 9 ani.

Lasă un răspuns