Arestată după ce a înșelat zeci de persoane cu peste UN MILION de euro

femeie arestata

S-a prefăcut că este de profesie broker, promițând să dubleze sumele de bani investite în produse financiare, dar nu a returnat capitalul sau investițiile promise. Brokerul fals – o femeie de 40 de ani, de origine română, care locuiește în Frosinone – a dat impresia că este un profesionist de succes, capabil să asigure investiții foarte profitabile, lăudându-se cu cunoștințe de rang înalt în lumea politică și financiară, dar și o apropiere de mediile criminale.

În acest fel, a reușit să capteze încrederea clienților, care i-au încredințat economiile lor fără să obțină, însă, nici câștigurile, nici restituirea banilor investiți. Valoarea înșelătoriei a fost estimată la peste 1 milion de euro. 

În plus, brokerul fals, care a continuat să își desfășoare activitatea în ilegalitate chiar și în perioada de urgență creată de Covid-19, s-a dovedit că a primit în mod ilegal ajutorul dat de guvern în perioada mai 2019 – ianuarie 2020 – o măsură, după cum se știe, ca sprijin economic pentru combaterea sărăciei, care vizează reintegrarea în lumea muncii și incluziunea socială – în valoare totală de 1.800 de euro.

Lasă un răspuns