PPU Olt mizează pe tineri la alegerile din 27 septembrie

PPU candidati locale

Umaniștii de la Olt s-au organizat exemplar în ultima perioadă și deși sunt tineri, fără prea multă experiență în politică au reușit să-și desemneze candidații pentru alegerile locale în 50 de organizații locale din județ.

PPU Olt vine cu o platformă electorală diferită prezentată de o nouă generație de tineri intrați în politică pentru a schimba ceea ce în ultima perioadă oamenii taxează tot mai mult, și anume vec he clasă politică.  În prezența președintelui PPU, Daniel Ionașcu, dar și a lui Ion Toma, coordoonator regiune Sud-Vest, vicepreședinte al PPU (social-liberal) au fost anunțate numele candidaților pentru Consiliul Județean Olt, Municipiul Slatina, și comuna Cungrea. Așadar, din partea PPU-sl la Consiliul Județean Olt a fost nominalizată, Olimpia Stroe, la Primăria Slatina, Alexandra Ciocîrlan și Valentin Bujgoi este candidat la Primăria Cungrea. În acest context Umaniștii intră în cursa electorală pentru Primăria Slatina și Consiliul Județean cu două femei. Olimpia Stroe, candidat pentru conducerea județului vine în fața oltenilor cu proiecte concrete pentru tineri, pentru femei și în special pentru categoriile sociale devaforizate.

884fa2b8-c273-4823-9ac9-a535ccab0b81 PPU Olt mizează pe tineri la alegerile din 27 septembrie

„La Slatina este nevoie de un campus universitar pentru a da posibilitatea tinerilor să studieze la ei în județ și pentru a avea specialiști calificați în conformitate cu cerințele pieței muncii și a platformei industriale. Pentru că opinia dumneavoastră contează propunem un Buget participativ cu un procent de 5% alocat din bugetul Consiliului Județean pentru proiecte propuse de cetățeni, trei proiecte câștigătoare votate de cetățeni prin platformă online vor fi dezvoltate cu acești bani. Totodată propunem un buget participativ cu un procent de 30% din bugetul Municipiului Slatina, pentru un proiect câștigător din proiectele depuse de cetățeni pe cartiere. Avem departamente de fonduri europene în primării, care să ofere consultanță gratuită cetățenilor în vederea creării de noi locuri de muncă prin deschiderea unor afaceri noi pe proiecte europene, din păcate cei care lucrează pe aceste departamente nu se implică suficient și cei care au nevoie de ajutor nu îl primesc. Sunt multe de făcut în acest județ văduvit de mulți ani de multe, dar prin noi și cu ajutorul dumneavoastră, al celor care ne acordați votul vom reuși să facem ca lucrurile să se miște în direcția cea bună”, a spus în discursul său Olimpia Stroe. Partidul Umanist propune o politică diferită, făcută de tineri care au idei, proiecte concrete, soluții. În spatele acestor tineri se afla oameni politici cu experiență, care de a lungul timpului au dat Oltului generații de politicieni

Lasă un răspuns