Un independent pentru Slatina, susținut de două partide politice

Maleriu Matei site

Fostul viceprimar al Slatinei, Valeriu Matei intră în cursa pentru Primăria Slatina. Acesta și-a anunțat intenția de a candida din poziția de independent. Lupta sa cu ceilalți adversari politici care deja sunt pe lista unui partid este susținută de două partide mai mici de care Matei va profita. Este vorba despre Partidul Neamului Românesc (PNR) și o fracțiune din Partidul România Mare (PRM).

În cadrul unei conferințe de presă susținută de independentul Valeriu Matei au fost prezenți și Narcis Petrică, președintele PNR la Olt, dar și fostul președinte de la USR Olt, Silviu Cristian Anton, cel din urmă a ales să se alăture noului partid spunând că decizia a venit după ce și-a dat seama că nu se regăsește în nicio altă formațiune politică.

„Am decis să vin astăzi în fața dumneavoastră pentru a-mi prezenta intenția de a candida ca independent la Primăria Slatina. Menționez că nu am vrut să candidez, dar la rugămințile prietenilor și cunoștințelor am luat această decizie după ce mi-am dat seama că nu am pe cine să votez, acest lucru fiind menționat și de cei care mi-au acordat girul de a-i reprezenta la alegerile locale din acest an. Am lucrat în administrația publică ceva ani și cred că aceasta este cartea mea de vizită”, a declarant în cadrul conferinței, Valeriu Matei. Acesta a vorbit și despre ce ar face dacă printr-un exercițiu de imaginație de mâine ar câștiga fotoliul de primar. O primă măsură ar fi aceea de a stabilit noua organigramă a instituţiei, deoarece în opinia sa aceasta este una aglomerată. Totodată fostul viceprimar a vorbit și despre bugetul primăriei care este unul mare, dar care în opinia sa nu este cheltuit pe proiecte viabile pentru slătineni.

Lasă un răspuns