Octavian Stănescu:” NU VOI DEZAMĂGI PE NIMENI”

octavian

În perioada aceasta staff-urile de campanie ale candidaților la funcțiile supreme ale administrațiilor locale strâng semnături pentru validarea candidaturilor. La aceste acțiuni participă și candidații care profită să cunoască problemele oamenilor.

În Caracal, la scrutinul din toamnă se anunță o bătălie strânsă. Fostul viceprimar, se pare că, este unul dintre candidații cu șanse reale. Acesta le propune caracalenilor proiecte care să soluționeze problemele mai multor categorii.

pro Octavian Stănescu:'' NU VOI DEZAMĂGI PE NIMENI''

”Astăzi, împreună cu membrii Pro România Caracal, am vizitat cartierul Gară, unde ne-am bucurat de o primire cu multă căldură sufletească, de oameni cu gânduri bune și plini de încredere că proiectele pe care le-am inițiat și le-am susținut pe vremea când eram viceprimar al orașului, au prins viață. Sunt încântat în mod deosebit de încrederea pe care cetățenii acestui cartier o arată vis-à-vis de mine și echipa din care fac parte. Le-am promis că în viitorul apropiat, împreună cu domniile lor, vom realiza tot ce este necesar ca toată lumea să fie mulțumită, să trăiască decent și frumos în cartierul pe care și l-au ales cu sufletul.Problemele pe care așteaptă să le fie rezolvate sunt probleme pe care eu le-am ridicat încă, cu mult timp în urmă, după cum urmează:Construcția unui loc de joacă pentru prichindei; Rezolvarea câinilor fără stăpân; Toaletarea pomilor să fie făcută corespunzător; Monitorizarea video a cartierului; Amenajarea tuturor spatiilor verzi; Dotarea cu băncuțe și mobilier urban. De aceste probleme am promis că mă voi ocupa în exclusivitate. Nu voi dezamăgi pe nimeni”, a declarat Octavian Stănescu, candidat Pro România la Primăria Caracal.

Lasă un răspuns