Cătălin Davidescu rămâne fără susținerea PMP Olt

catalin davidescu

Nici nu a început bine precampania electorală, că loviturile sub centură au început.

 După ce luni bune PMP Olt a defilat în mediul online cu Cătălin Davidescu pe poziția de candidat la Primăria Slatina, acum asistăm la o schimbare la 100 de grade.

 Conducerea PMP Olt a luat decizia de a nu mai susține candidatura lui Davidescu după ce în presă au apărut informații precun acesta avea o înțelegere cu cei de la PSD și PNL.

După decizia PMP Olt, Cătălin Davidescu și-a arătat uimirea printr-un mesaj pe pagina sa de socializate. Totodată , acesta nu a spus cu subiect ți predicat dacă se va retrage din cursa electorală, acum când nu mai are susținerea Organizației conduse de Vanina Badea.

‘NU AȘA SE FACE !!! E normal ca într-o echipă să existe opinii, viziuni diferite, dar nu e normal să ne înjunghiem pe la spate, cu ajutorul presei plătite, ce deservește anumite interese…obscure…

E normal să ne comportăm civilizat și să ne asumăm faptele săvârșite și deciziile luate.

Ar fi fost normal să fiu anunțat oficial, printr-un comunicat de presă, cu privire la retragerea sprijinului pentru candidatura mea, de către PMP Olt. Completez că nu am fost niciodată membru PMP, dar sunt liber, independent, iubitor al democrației și al liberei exprimări’, a subliniat Cătălin Davidescu.

Lasă un răspuns