Iulian Preda, primarul comunei Sâmburești: punct și de la capăt!

D9A2E27E-812D-4EF1-AFB5-E15E04B99DDC

Iulian Preda, actualul primar al comunei Sâmburești, a anunțat că și-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar. Acesta va fi pe listele PSD pentru alegerile locale din 27 Septembrie.

“Marți, 11 august 2020, mi-am depus candidatura pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Sâmburești, județul Olt!
Este o funcție care mă onorează, care mă obligă, care îmi pune în sarcină modernizarea comunei!
Au fost două mandate pline de realizări, pline cu proiecte importante de infrastructură, proiecte binecunoscute pe care nu le mai reamintesc acum. Mai sunt multe lucruri de făcut.
Valoarea fondurilor atrase de la bugetul de stat sau din finanțare europeană se apropie de 1.000 de miliarde de lei vechi.
Avem încă două contracte de finanțare încheiate cu guvernul României, în valoare de 200 de miliarde de lei vechi, și suntem la o semnătură distanța de un alt contract în valoare de 70 de miliarde de lei vechi.
Am obținut 67% la alegerile de primar în anul 2012, și 90% la cele din anul 2016. Munca depusă în cei opt ani s-a văzut răsplătită de încrederea Dumneavoastră, încredere ce mă obligă la a munci și mai mult. Anul acesta nu știu cât voi obține. 95%, 90%, nu știu. Nu știu dacă va mai candida cineva la această funcție, iar dacă va candida nu știu de ce o face. Dacă voi avea contracandidat, nu voi proceda sub nici o formă la atacuri, la denigrare, la o formă negativă de campanie. De fapt, nu îmi voi face campanie electorală sub nici o formă.
Depunerea candidaturii înseamnă pentru mine începutul celui de-al treilea mandat de primar al acestei frumoase localități din nordul județului Olt. Nu vă voi expune aici proiectele de viitor, o voi face cu altă ocazie.
În continuare, biroul meu va fi pe teren, în mijlocul proiectelor, sau la București spre a obține finanțare!
Dezvoltarea și modernizarea comunei Sâmburești presupune un efort uriaș, efort care primarul și echipa lui de consilieri au dovedit că este încununat de succes! Calea aleasă de mine acum 10 ani, prin ocuparea funcției de secretar, apoi prin modul de lucru din cele două mandate îmi dă dreptate prin rezultatele obținute! Niciodată în istoria comunei nu a existat o relație mai bună de colaborare între autoritățile publice locale, Instituția Primarului și Consiliul Local, și aceasta s-a văzut în realizări!
Mă consider că am început cel de-al treilea mandat de primar și mă voi concentra pe implementarea și finalizarea unor mari proiecte de infrastructură! Nu mă veți vedea după voturi, nu mă veți vedea afișat pe garduri, mă veți găsi acolo unde se aduc bani pentru comunitatea locală!
Așa să ne Ajute Dumnezeu!” adevarat edilul.

Lasă un răspuns