Liviu Voiculescu: “județul Olt a primit din partea Guvernului liberal finanțări pentru investiții în valoare totală de peste 70 milioane de lei”

Liviu Voiculescu

Liviu Voiculescu candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Slatina, susține într-o postare pe o rețea de socializare că, dincolo de speculațiile și fake-urile aruncate public de adversarii politici, mediul de afaceri din România a primit cu gratitudine măsurile fiscale ale statului. Dovadă fiind județul Olt care a primit din partea Guvernului liberal finanțări pentru investiții în valoare totală de peste 70 milioane de lei.

Dincolo de speculațiile și fake-urile aruncate public de adversarii politici, mediul de afaceri din România a primit cu gratitudine măsurile fiscale ale statului. Ceea ce înseamnă că, departe de a părea o afirmație electorală gratuită, mediul antreprenorial românesc privește cu încredere spre actualul Guvern. La baza acestei certitudini stau cifrele înregistrate în ultima perioadă privind solicitările de creditare pentru investiții ale intreprinderilor mici și mijlocii, dar și sumele acordate acestora de către Guvern ca sprijin financiar. 

Până în acest moment Guvernul liberal a acordat în Municipiul Slatina și județul Olt finanțări pentru investiții în valoare totală de peste 70 milioane de lei, direcționate către 510 microintreprinderi, 192 intreprinderi mici și 45 de intreprinderi mijlocii”, a declarat Voiculescu.

Lasă un răspuns