Marius Oprescu (PSD) și-a depus candidatura la președinția CJ Olt

Membrii Biroului Electoral Județean (BEJ) au primit vineri candidatura președintelui PSD Olt, Marius Oprescu. Acesta s-a înscris în cursa pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean. Totodată, a fost depusă lista candidaților social-democrați pentru calitatea de consilier județean.

PSD Olt vine în fața electoratului cu o echipă profesionistă, cu experiență în administrația publică. PSD promite o campanie pozitivă, sub sloganul „Investim în Olt”. „Astăzi am depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean și candidaturile pentru lista consilierilor județeni, pentru 2020 – 2014, a Partidului Social Democrat – Organizația Olt. Ca de fiecare dată, suntem organizați. În trecut, am știut să facem o campanie pozitivă, iar anul acesta ne-am propus, de asemenea, să facem acest lucru, sub dezideratul campaniei «Investim în Olt». Cred că am venit și de această dată cu o echipă coerentă, profesionistă și cu experiență în administrația publică. Avem și oameni noi, avem și oameni care au mai fost consilieri județeni, care știu ce au de făcut, care știu să se prezinte în fața cetățenilor din județul Olt, să le preia ideile și să le transpună în proiecte, astfel încât tot ceea ce facem la Consiliul Județean să fie în interesul oamenilor”, a declarat Marius Oprescu.

Alături de el s-au aflat, la depunerea candidaturii, primarul Slatinei, Emil Moț, secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu (cel care a și propus candidaturile), șefa femeilor social-democrate, Corina Sulger, consilierii județeni în funcție Mariana Matei, Cătălin Grecu și Adrian Bărbulete, candidați pentru noi mandate de aleși ai Oltului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura