Sală de sport nouă, în Dobrun

În primăvară a fost semnat contractul de finanțare, iar acum au început lucrările la noua sala de sport din Dobrun. Această investiție este realizată cu bani de la CNI și nu este singura din domeniul sportului. Edilul Aurel Bondrescu vrea ca în zonă să dezvolte o bază sportivă care să aibă și terenuri de sport.

Se lucrează la foc automat la noua sală de sport din Dobrun. Acest obiectiv trebuie să fie gata la finalul lunii aprilie 2021. Lucrările decurg în pas alert,constructorul vrea să se asigure ca până la iarnă să fie terminată partea exterioară, iar atunci când vremea nu va mai permite astfel de lucrări să se poată face partea de interior. Va fi o sala multifuncțională, cu dotări europene, iar în viitor se dorește și amenajarea unor terenuri sportive în apropiere.

‘ Se lucrează la sala de sport iar după ce vom termina vrem să amenajăm și terenuri de sport pe terenul din apropiere. Planul nostru este să facem o bază sportiv-cultură pentru tinerii din comună. Sala de sport va avea 180 de locuri și se vor desfășura sporturi de echipă. Va fi dotată cu tot ce trebuie, grupuri sanitare, vestiare’, a spus Aurel Bondresc, primar Dobrun.

Această investiție are o valoare de 9.500.000 de lei, bani contractați de la CNI, iar în 12 luni lucrările trebuie să se finalizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura