PNL s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria municipiului Slatina și Consiliul Județean Olt

Voiculescu candidaturi site

Principalii candidați din Slatina și-au depus zilele acestea candidaturile. Cursa pentru Primăria Slatinei  și Consiliul Județean Olt  începe oficial, după ce și-au înregistrat candidaturile principalii concurenți. Social democrații olteni au bifat acest eveniment vineri, în timp ce liberalii și cei de la ALDE au mers în această duminică.

Liberalii mizează pe cei mai buni candidați. Depunerea dosarelor celor doi candidați desemnați, Liviu Voiculescu pentru Primăria Slatina, respectiv Ion Voicu pentru Consiliul Județean îi aruncă pe cei doi în lupta pentru alegerile din 27 septembrie. Cele două dosare de candidatură au fost însoțite de listele de candidați pentru Consiliul Local Slatina și Consiliul Județean Olt.

Prin decizia asumată de Biroul Permanent Județean și validată de forurile superioare ale Partidului Național Liberal prin care Liviu Voiculescu, Ion Voicu și aspiranții la Consiliul Local și Consiliul Județean au fost desemnați ca fiind cei mai potriviți pentru a reprezenta Slatina și județul Olt, filiala județeană a PNL se prezintă în fața slătinenilor și oltenilor cu o echipă unită și puternică formată din oameni competenți, capabili să reconstruiască și să dezvolte comunitatea noastră. De asemenea, Liviu Voiculescu și Ion Voicu sunt candidați cu largă experiență profesională și administrativă, înarmați cu proiecte viabile și concrete, și pregătiți să atace cu succes principalele poziții în administrația publică.

„Vă așteptăm la vot pe 27 septembrie!”, a fost mesajul liberalilor la depunerea candidaturilor pentru cele mai importante funcții din administrația publică locală.

Lasă un răspuns