Emil Moț și-a depus candidatura pentru Primăria Slatina

5C0242CC-A96D-4FEE-BABD-053E98EDF9AF

Luni, 17 august, Emil Moț s-a înscris oficial în cursa pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Slatina. La depunerea candidaturii, actualul edil a fost însoțit de președintele CJ Olt, Marius Oprescu, de deputatul Marius Iancu, dar și de cei doi viceprimari, Gigi Vâlceleanu și Claudiu Stăncioiu.

“Astăzi mi-am depus cu emoție candidatura pentru a continua în funcția de primar al orașului nostru. Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care mi l-ați acordat în primul mandat și cu determinare îmi doresc să dezvoltăm împreună Slatina. La fel ca și în campania anterioară, vă promit o campanie elegantă, fără atacuri, una bazată pe proiecte prezente și viitoare”, a declarat Moț.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu a vorbit despre experiența actualului primar, colegul său de partid. „Emil vine după un prim mandat în care a demonstrat că este un primar cu experiență. Mandatul de deputat și faptul că a lucrat în administrația publică și-au pus amprenta și iată o demonstrație că mai merită un mandat. Așa rezultă și din întâlnirile noastre cu cetățenii și numărul mare de semnături care au fost strânse pe Slatina. Arată că slătinenii îl susțin pentru acest nou mandat”.

Pentru candidatura lui Moț au fost strânse în jur de 19.000 de semnături.

Lasă un răspuns