Ion Doldurea, în cursa pentru Primăria Caracal

doldureaaa

Ion Doldurea a intrat în cursa pentru șefia administrației caracalene. Acesta este candidatul PSD pentru conducere Prămăriei municipiului Caracal.

”În această dimineață mi-am depus candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Caracal. Am încredere că împreună cu cei 23 de consilieri locali din echipa mea, vom reda orașului nostru poziția binemeritată pe harta României.
Le mulțumesc miilor de caracaleni care ne-au acordat încrederea prin susținerea cu semnături a candidaturii noastre! Tuturor concetățenilor cu care ne-am întâlnit în această perioadă, oferindu-ne ocazia să dezbatem problemele orașului, le sunt recunoscător pentru deschidere și implicare. Programul nostru a pornit de la nevoile cetățenilor orașului, identificate prin cercetări sociologice realizate în luna februarie, când ați fost consultați o mare parte dintre dumneavoastră, și se bazează pe opiniile exprimate în întâlnirile noastre din toate zonele orașului. Vino pe 27 septembrie alături de noi, să alegem cea mai bună echipă pentru orașul nostru!” a declarat Doldurea.

Lasă un răspuns