Marius Bălașa și-a depus candidatura pentru Primăria Slatina

balasa

Marius Bălașa este, oficial, candidat la Primăria Slatinei. Acesta și-a depus astăzi candidatura pentru fotoliul de șef al administrației locale.

Acesta candidează din partea Pro România și speră să fie votata de cel puțin tot atâți slătineni câți l-au votat în urmă cu patru ani.

PRO România Olt și-a depus candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020
Încrezători în șansele candidaților, președintele Filialei Olt PRO România – deputatul Niță Mihai și liderul organizației PRO România Slatina – Marius Bălașa speră ca, în urma confruntării electorale din 27 septembrie, PRO România să obțină un rezultat foarte bun, în condițiile când s-au înscris în competiție din partea unei formațiuni politice relativ nou apărute pe scena politică românească, dar cu o evoluție surprinzătoare pentru partidele obișnuite a se roti la putere între ele.
De data aceasta, în lupta electorală au intrat mulți oameni care nu mai făcuseră politică, ori care nu candidaseră pentru funcții importante. Toți acești oameni au înțeles că numai prin implicare directă vor reuși să schimbe ceea ce nu le-a plăcut în politica românească de până acum.
După cum declară președintele Marius Bălașa, candidatul PRO România pentru Primăria Slatina, echipa din care face parte vine nu numai cu oameni competenți și experimentați în administrație, dar și cu proiectele cele mai bune pentru Slatina și pentru județul Olt, proiecte pe care în curând le va face cunoscute public.
Candidatul la președinția Consiliului Județean, deputatul Niță Mihai are convingerea că echipa PRO România este alcătuită din profesioniști, buni cunoscători ai problemelor județului Olt, care vin cu soluții optime pentru rezolvarea acestor probleme și speră că formațiunea pe care o conduce la Olt va reuși să obțină 20% din totalul consilierilor nou aleși.

Lista candidaților la Consiliul Local din partea Pro România:

1.Marius Bălașa

2.Silviu Mihai Cârloganu

3.Aurel Roșu

4. Viorel Nuță

5.Mihaela Oana Pirciulescu

6. Constantin Cristi Bârscoveanu

7. Ionel Rădoi

8. Cătălin Emanoel Pătru

9. Cosmin Alexandru Preda

10. Oana Liliana Asănică

11. Felix Narcis Gheorghiceanu

12. Eugenia Marian Ștefan

13.Mihai Pârgă

14. Florentina Alina Ciobanu

15. Elena Dinu

16. Alecsandru Leancă Staicu

17. Tudor Măceșanu

18. Dumitru Daniel Soare

19. Rodica Lepădatu

20.Gheorghe Cătălin Grigoroiu

21. Ioan Borcan

22. Spirache Pătru

23. Alexandr Costinel Petre

24. Rodica Ionela Loredana Roșu

25. Camelia Mihaela Brănescu

26. Marian Silvestru

27. Florentina Mirela Angelescu

Lasă un răspuns