Candidatele PPUSL intră în cursa electorală

ppusl

Cele două candidate ale PPUSL au intrat în cursa electorală. Acestea și-au depus candidaturile la BEJ, respectiv la Biroul Electoral Central.

PPUSL a propus pentru conducerea CJ Olt o tânără de 26 de ani, Olimpia Ispas. Aceasta a absolvit SNSPA și are o experiență profesională de 4 ani în resurse umane și transporturi rutiere de mărfuri.

În cursa pentru Primăria Slatina a intrat în lupta electorală tot o femeie. Alexandra Ciocîrlan are 33 de ani, este jurist, cu o experiență de peste 5 ani în atragerea fondurilor europene.

”Candidatele noastre sunt tinere mame, impulsionate de dorința de acrea un mediu stabil și prosper în acestă zonă în special pentru generația următoare. Acestea au ținut să sublinieze faptul că își asumă responsabilitate în fața oamenilor din teritoriu cu care au purtat discuții în toată această perioadă și care le-au oferit încrederea lor prin semnăturile de susținere, dar și prin faptul că au nevoie de această susținere și pe data de 27 septembrie”, a declarat Mirabela Bănac,președinte PPUSL Olt.

Lasă un răspuns