Pandemia reorganizează și Congresul PSD

oprescuuuuuuuuuuuuu

Congresul PSD va fi organizat respectându-se măsurile de distanțare fizică dat fiind contextul sanitar. Votul nu se va susține într-un singur loc ci în 38 de centre.

Alegerea noul președinte al partidului va avea loc pe 22 august și se va ține în fiecare organizație. se va da în centre organizate la nivelul fiecărei organizaţii.

În Olt cele două centre vor fi la sediul partidului și pe dealul Grădiștei.

„Congresul la nivel de ţară se va desfăşura în 38 de centre teritoriale şi un centru naţional, în total 39 de centre. Judeţul Olt, datorită numărului total de delegaţi, de 59 delegaţi, are două centre: unul la sediul partidului, de 14 persoane, şi celălalt centru este la cortul de evenimente de pe Grădişte. Îl vom ţine afară, pe terasă, avem voie să mergem până la 50 de invitaţi. Vor fi 45 şi presa. Se va desfăşura cu buletine de vot pe care le primim cu o zi înainte, în plic sigilat, plicul se desface în timpul conferinţei, când se ajunge la momentul votării. Toate aceste centre vor fi interconectate prin cameră web şi sonorizate cui bucureştiul, acolo vor aveaacces online şi noi vom avea la Bucureşti, va exista un soft în care se introduce numărătoarea votului şi va da votul final“, a declarat preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, menţionând că organizaţia pe care o conduce va susţine echipa din care face parte secretarul general al partidului, fostul preşedinte al organizaţiei – Paul Stănescu, „adică pe Marcel Ciolacu“.

Lasă un răspuns