Patru tineri au încercat să-l ucidă pe un bărbat: au vrut să-i taie gâtul

crima

Patru bărbaţi din judeţul Brăila, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, după ce în urma unei altercaţii au înjunghiat în gât un alt bărbat din Galaţi, punându-i viaţa în pericol, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, la data de 19 august, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Galaţi a fost adus un bărbat cu leziuni în zona gâtului.

Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au constatat că este vorba despre un bărbat de 34 ani, care ar fi fost agresat de persoane necunoscute, în timp ce se afla pe strada Combinatului din zona Viaduct.

În urma activităţilor investigative, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi şi poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au stabilit că victima ar fi încercat să agreseze fizic un alt bărbat, în ajutorul căruia au intervenit mai multe persoane. Una dintre acestea, un bărbat, de 30 ani, i-ar fi aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona gâtului.

Poliţiştii au identificat şi celelalte persoane care au participat la incident, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani. Toţi cei patru suspecţi au fost depistaţi în localitatea Cuza Vodă din judeţul Brăila.

Întrucât, în urma examinării medico-legale, s-a constatat că victimei i-a fost pusă în primejdie viaţa, fapta a fost încadrată juridic ca tentativă de omor.

Cei patru bărbaţi, cercetaţi pentru tentativă de omor, respectiv complicitate la tentativă de omor, au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns