Prognoza meteo pentru weekend: temperaturile scad simțitor și încep ploile

meteo

Vremea va deveni predominant frumoasă vineri, dar călduroasă îndeosebi în zonele de câmpie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor situa între 26 şi 34 de grade, iar cele minime, în general, între 10 şi 22 de grade, informează Antena 3

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 august 2020

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, pe arii restrânse caniculară în regiunile sudice, unde şi indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi de la 9-10 grade în depresiunile Carpaţilor.

Prognoza meteo pentru duminică, 23 august 2020

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară în Câmpia Română unde disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22 de grade pe litoral.

Prognoza meteo pentru luni, 24 august 2020

În vestul, centrul şi nordul ţării vremea se va răci faţă de ziua precedentă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 35 de grade.

Lasă un răspuns