Deputatul Marius Iancu: “Scriem, astăzi, o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România“

8794C83C-A364-4786-A041-B5DECF929323

Social democrații își aleg sâmbătă conducerea în cadrul unui Congres extraordinar care este organizat, pentru prima dată, prin video-conferință. Pentru funcția de președinte al PSD candidează Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici. Din cauza pandemiei de coronavirus, noua conducere a PSD va fi aleasă de cei peste 1.500 de delegați printr-un vot desfășurat în 38 de locații din țară, printre care numărându-se și Slatina. Centrele din Olt au fost la sediul PSD din Slatina și pe Dealul Grădiște, unde au fost prezenți 54 de delegați olteni, aleși locali, membri ai Comitetului Executiv Județean, dar și parlamentarii olteni. Cei mai mulți social democrați au fost pe Dealul Grădiște, în aer liber.

În cadrul acestui Congres, deputatul de Olt, Marius Iancu, a făcut următoarele declarații:

“Scriem, astăzi, o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România cu un congres PSD, online, în vremuri de pandemie.
Venim cu o echipă nouă cu o viziune nouă, din care fac parte oameni politici cu experiență, cu rezultate bune la toate alegerile de până acum, așa cum este și senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Este o reîntoarcere a partidului către valorile de stânga, solidaritate și echitatie, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc.

PSD trebuie să redevină partidul clasei de mijloc, o clasă socială care are nevoie de sprijin, care trebuie consolidată pentru că numai așa putem dezvolta România.
Datoria noastră a social democraților este să protejăm puterea de cumpărare a românilor și să le oferim un trai decent în țara noastră.” a transmis parlamentarul.

Lasă un răspuns