Divinitatea a făcut lumină în cazul Manuelei, fata unor oameni de afaceri din Olt. Ce spune Cumpănașu, prieten cu răposata

0066134A-1662-42D0-9567-85887420E7FC

Petrecută în iunie 2019, istoria crimei din Cartierul Latin este una despre trei tineri care au încercat să ajungă pe o scurtătură de drum la fericirea imaginată de ei. Doi băieţi, uniţi de o prietenie din copilărie, şi o fată de 30 de ani, frumoasă şi cu bani, care a devenit iubita unuia dintre ei. Tânăra a fost ucisă, iar prietenul iubitului, care a recunoscut crima, a murit şi el în puşcărie zilele trecute în condiții încă neclare. Filmul crimei, aşa cum a fost el consemnat în dosarul din arhiva penală a tribunalului, a rămas cu detalii contradictorii.
Manuela M., 30 ani, era fiica unui om de afaceri din judeţul Olt. Tânăra absolvise Facultatea de Drept şi lucrase, o vreme, consilier, dar nu-şi făcea griji pentru ziua de mâine. Tatăl ei îi făcuse cadou un apartament din Cartierul Latin, îi achita toate facturile şi îi trimitea în cont, săptămânal, sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei. 
Tânăra a fost șefa de cabinet a lui Alexandru Cumpănașu și consilier în calitate de Președinte CNMR.
“Dumnezeu face dreptate în felul Lui! Acum un an Manuela Mustățea era ucisă cu bestialitate în apartamentul ei din Bragadiru! A fost șefa mea de cabinet și consilier în calitate de Președinte CNMR. O fire blândă, caldă, muncitoare și respectuoasă. La 27 ani a fost omorâtă de prietenul ei și un amic pt a-i fura mașina, un Range Rover. Ieri Dumnezeu a stabilit ca animalul care a ucis-o cu atâta sălbăticie în propriul apartament să moară în pușcărie. Sunt sigur că la un moment dat Dumnezeu va face dreptate și pentru Alexandra în felul Lui. Drum lin, Manuela. Familia ta mi-a fost alături în toată perioada dramei noastre cu Alexandra.” a declarat Alexandru Cumpănașu.
Manuela a fost găsită fără viață în apartamentul ei, pe 27 iunie 2019, de fostul ei iubit secret, Ionuț L., 23 de ani.

Tânăra fusese înjunghiată de 30 de ori iar criminalul a fost prins după două zile, la Mamaia. Acesta era cel mai bun prieten al iubitului fetei și împreună puseseră la cale să-i fure mașina, un Range Rover Velur pe care fata abia îl primise cadou de la tatăl ei și care valora aproximativ 100.000 de euro.

Arestat pe Litoral, Ionuț Petrescu, 25 de ani, și-a recunoscut crima. Și prietenul lui, fostul iubit al Manuelei a fost arestat, fiind judecat pentru complicitate la omor calificat. Cei doi tineri, care se cunoșteau din copilărie, au plănuit totul, dar ceva n-a mers cum trebuie și Manuela a fost ucisă fără milă.

Încarcerat în Penitenciarul Rahova și în așteptarea unei decizii a instanței după ce recunoscuse crima, Ionuţ Petrescu a murit zilele trecute din cauza unei “intoxicaţii acute cu antidiabetice orale”. El nu suferea de diabet. 

Ionuț L. este cercetat pentru complicitate la omor calificat într-un dosar disjuns.

Lasă un răspuns