CSM Slatina – Rapid 0-3

106A8F2A-EDBC-4481-B6AE-7A2FA9D2233F

Rapid a câștigat fără mari emoții, scor 3-0, meciul cu CSM Slatina, din cadrul etapei a treia a Ligii 2.

Formația antrenată de Adrian Iencsi a început în atac partida și a fost aproape de deschiderea scorului în minutul nouă, când șutul lui Antonio Sefer a lovit bara transversală. Trei minute mai târziu, giuleștenii au reușit să dea lovitura prin Radu Crișan, care a marcat cu o lovitură de cap.

Rapid a câștigat la Slatina cu 3-0

După deschiderea scorului, Rapid a continuat să controleze jocul. Cu cinci minute înaintea pauzei, giuleștenii au reușit să își dubleze avantajul, prin Cătălin Hlistei, care l-a învins pe portarul Nicușor Grecu de la punctul cu var.

În partea a doua, gazdele au reușit să amenințe poarta lui Vladimir Drăghia, dar tot Rapid a fost formația care a punctat pe tabela de marcaj. În minutul 64, Marian Drăghiceanu a transformat de la 11 metri stabilind, în același timp, și scorul final.

Datorită victoriei cu CSM Slatina, Rapid a ajuns la nouă puncte acumulate din tot atâtea posibile și este lider în Liga 2, cu trei lungimi în fața celor de la Dunărea Călărași și Farul Constanța, care încă nu au jucat în etapa a treia.

De partea cealaltă, formația din Slatina a ajuns la trei înfrângeri consecutive, după ce a pierdut și partidele cu Dunărea Călărași, 0-1, și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 1-2, din primele două runde.

Lasă un răspuns