Elevii din clasa pregătitoare din 10 comune au primit ghiozdane din partea TMK -ARTROM

tmkkkkk

TMK – ARTROM continuă tradiția și oferă ghozdănele echipate pentru peste 100 de elevi din clasa pregătitoare.

Aflat anul acesta la cea de-a treia ediție, proiectul de suflet al TMK-Artrom intitulat ,,O mânuță și-un ghiozdan” a dus astăzi bucurie la 135 de copii din clasa zero din localitățile Vitomirești, Tia Mare, Seaca, Gîrcov, Dobrosloveni, Corbu, Curtișoara, Topana, Făgețelu și Giuvărăști.

”În ciuda epidemiei de Covid-19, am fost hotărâți să ne implicăm și anul acesta, pentru a-i ajuta pe copii să întâmpine școala cu ghiozdane și rechizite noi. Ne bucurăm că acest proiect s-a concretizat și, chiar dacă situația epidemiologică actuală nu ne-a permis să ne desfășurăm proiectul ca în anii trecuți, am primit un feedback pozitiv de la câteva dintre școlile beneficiare”, au anunțat reprezentanții TMK ARTROM.

,,Ghiozdanele reprezintă o surpriză și o mare bucurie la debutul școlarității. Pentru părinți este un ajutor neașteptat în echiparea elevilor pentru noul an școlar. Rechizitele de calitate, diverse și conform vârstei, vor fi de un real folos în activitatea desfășurată zi de zi, mai ales că multe familii au venituri mici, fiindu-le foarte greu să asigure minimul necesar participării la viața școlară”, a declarat directorul școlii din Giuvărăști.

Și elevii din Vitomirești au primit cu bucurie surpriza pregătită de firma de pe platforma industrială.

,,Elevii au acum posibilitatea să înceapă anul școlar mult mai încrezători, datorită faptului că se simt importanți pentru societate, că sunt organe/organisme cărora le pasă de ei și sunt mult mai motivați să învețe. Un ghiozdan nu este numai suportul cărților în drum spre școală, ci cartea de vizită a elevului pregătit pentru cursuri și din punct de vedere material”, a declarat la rânu-i directorul unității de învățământ din Vitomirești.

Lasă un răspuns