Impact violent într-o intersecție din Caracal

IPJ_Olt

Trei autoturisme au fost implicate întru-un accident rutier, în caracal. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după de mașina în acre se afla a fost implicată într-un impact violent produs la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Buzești, din municipiul Caracal s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate trei autovehicule.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că accidentul ar fi fost provocat după ce un conducător auto,  în vârstă de 61 de ani, din comuna Gostavățu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul care era oprit, respectând semnificația indicatorului “Cedează trecerea” .O femeie,  de 78 de ani, din comuna Sprâncenata, pasageră într-unul dintre autovehicule,  a necesitat îngrijiri medicale” , au anunțat reprezentanții Poliției.

Potrivit oamenilor legii cei trei conducători auto nu se aflau sub influența alcoolului, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns