Handbal: Liga Florilor debutează pe 7 octombrie

csm sl handbal

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a votat ca Liga Florilor să înceapă pe data de 7 octombrie, în cadrul unui turneu, locația urmând să fie stabilită ulterior.

S-a votat ca Liga Florilor să se reia cu prima etapă, pe 7/8 octombrie, într-un oraș care va trebui să îndeplinească condițiile speciale de organizare. Ulterior s-a modificat data de disputare, fixându-se perioada 14-15 octombrie pentru jocurile din prima etapă. În perioada 29 octombrie – 3 noiembrie ar urma să se dispute patru etape  iar în 18/19 noiembrie să se joace etapa a VI-a.

România are mai multe echipe care evoluează în Cupele Europene, sistemul de desfășurare în Ligii Florilor cu turnee, pe teren neutru, nu se poate pune în practică.

MTS a a precizat ca se poate începe sub forma desfășurării unor turnee, dar cu respectarea unui regim de cantonament / izolare de 14 zile înainte plus două testări pentru Covid-19.

“Ministrul tineretului mi-a spus clar că jocurile tur-retur nu vor fi permise. Trebuie să respectăm actualul ordin, acela prin care echipele intră în cantonament cu 14 zile înaintea jocurilor, și prezintă două teste COVID, unul cu 14 zile înainte și al doilea cu două zile înainte de primul meci”, a precizat Dedu pentru gsp.ro.

Lasă un răspuns