Ponta în turneu electoral în Slatina

balasaaaaaaaaaaa

Victor Ponta a fost astăzi în Olt pentru a susține în campania electorală mai mulți candidați ai Pro România la funcțiile de primar .

În turneul electoral din Olt , Ponta s-a întâlnit cu simpatizanții din Scornicești, Slatina, Drăgănești Olt și Caracal, dar și din Brebeni și Mărunței.

La Slatina, Ponta îl susține pe Marius Bălașa care candidează din partea Pro România pentru Primăria Slatina.

PrSunt astăzi (n.r. marți) la Slatina, am fost la Scornicești, merg la Caracal pentru că Pro România prinde rădăcini și în județul Olt și prinde rădăcini bune, sănătoase. Vreau să-i urez succes lui Marius Bălașa, candidatul nostru pentru funcția de primar la Slatina pentru că este tânăr, este în forță și știu că într-adevăr și-a dedicat mulți ani pentru municipiul Slatina și în dorința de a schimba în bine multe lucruri care trebuie schimbate. La fel este la Caracal, la fel la Scornicești, la fel la Drăgănești-Olt, vorbesc de localitățile mai mari și să spun că deși tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD și PNL să nu mai poată să facă nimeni nimic în alegeri în România , Pro România are candidați foarte buni. Facem campanie, evident păstrăm toate regulile și încercăm să ne protejăm și pe noi și pe cei cu care vorbim în această campanie pentru că Pro România este un proiect pe termen lung. Nu este doar pentru 27 septembrie, nu a fost doar pentru europarlamentare anul trecut sau prezidențiale ci pentru că vrem în perioada următoare chiar dacă vom fi în opoziție, că așa se crește în opoziție să arătăm ce greșește guvernul, să arătăm ce ar trebui făcut și să încercăm să punem umărul ca România să treacă mai ușor peste criza din 2021 decât am trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2010-2011, din păcate o să ne reamintim. Văd aceleași greșeli, nu sunt bani, aia nu putem, dar în același timp aceleași afaceri, aceleași aranjamente și în 2012  eu și o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuși România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022-2023 românii să sufere mai puțin și să ieșim mai repede și mai ușor din perioada de criză. Sunt convins că în Olt sunt mulți oameni care au votat cu Victor Ponta, sunt convins vor fi mulți oameni care vor veni alături de echipa Pro România și am încredere că v-am zis prindem rădăcini, punem o fundație pe care construim în viitor în județul Olt și în toată țara”,a declarat Victor Ponta, președinte Pro România la Slatina.

Lasă un răspuns