Ponta nu îl mai cunoaște pe Ciocan

ponta

 În urmă cu câțiva ani Victor Ponta a decis să plece din PSD, iar în momentul înființării noului partid Pro România spunea vă va rămâne socialdemocrat și că nu are nimic cu foștii colegi, doar cu conducerea de atunci a partidului. Totuși, astăzi, la Slatina, acesta nu și-a mai amintit cine este Dan Ciocan.

Deși ani buni au făcut parte din aceeași echipă și au la activ mai multe campanii electorale.

Odată cu excluderea din PSD a lui Ciocan au apărut informații în spațiul public cum că acesta ar negocia cu Pro România un loc pe listele PRO România pentru parlamentare.

Lucru vehement negat de Octavian Stănescu, președintele Organizației din Caracal.

„Nici nu cred că-l cunosc pe domnul Ciocan. Am citit în presă, dar nu am avut ocazia să-l întâlnesc. Probabil ca președinte PSD nu știu de când este în PSD.  Nu am numărul domniei sale. Dacă intră acum domnul Ciocan nu-l recunosc. Eu de aici merg la Caracal și am văzut o postare foarte clară a candidatului Pro România, domnul Stănescu care a spus foarte clar pe ce se bazează la Caracal, pe echipa Pro România și atât. Înțeleg că este o bătălie mare la Caracal și că avem o șansă să câștigăm primăria prin candidatul nostru domnul Stănescu și atunci apar tot felul de zvonuri, de bârfe. Până la urmă trăim în România. Nu se poate trăi fără bârfe, zvonuri și eu știu un singur lucru. Avem un candidat bun, îl cunosc pe candidat și l-am susținut, domnul Niță îl susține. Mergem la Caracal  să-l susținem și dacă vom câștiga la Caracal va conduce Pro România și nimeni altcineva”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Lasă un răspuns