Liviu Voiculescu vrea un parc de aventură în Pădurea Strehareț

Liviu Voiculescu 2020

Liviu Voiculescu propune slătinenilor un nou proiect ce vizează petrecre timpului liber în natură,și totodată făcând și mișcare.

”Având în vedere lipsa locurilor de agrement amenajate pentru slătineni, candidatul PNL la Primăria Slatina și echipa liberală au conturat unul dintre cele mai îndrăznețe obiective de natură să atragă locuitorii municipiului în timpul liber. Sub denumirea de ADVENTURE PARK, proiectul țintește ca zonă de implementare Pădurea Strehareți, loc abandonat de autoritățile locale ale ultimilor 20 de ani.
Conform proiectului, zona amenajată se va întinde pe o suprafață de 5 ha din suprafața utilizabilă a pădurii cărora le vor corespunde 5 trasee de diferite dificultăți cu circa 65 de elemente de cățărare, un teren special amenajat pentru tir cu arcul, o zonă de picnic și peste 450 de metri de tiroliană.
Pentru calitate, durabilitate, varietate și atractivitate, realizarea obiectivului ADVENTURE PARK are în vedere angrenarea exclusivă de specialiști în proiectare și execuție”, a anunțat Liviu Voiculescu.

parc Liviu Voiculescu vrea un parc de aventură în Pădurea Strehareț

Acest proiect a fost făcut public de candidatul PNL la Primăria Slatina, iar feedbeack-ul primit din partea slătinenilor a fost unul pozitiv.

Oamenii, indiferent de vârstă vor ca pădurea Strehareț să fie readusă la viață și să fie exploatată la adevărata ei capacitate.

Lasă un răspuns