Un bebeluș a fost opărit cu suc de roșii

bebe

Poliţiştii din Baia Mare fac cercetări în cazul unui bebeluş de şase luni care a fost opărit cu suc de roşii. Copilul a fost transportat cu aeronava Cessna Citation V a SMURD la un spital din Bucureşti, având arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, informează News.ro.

Transportul bebeluşului la Bucureşti s-a făcut miercuri seară.

“La câteva ore după ce au dus la bun sfârşit o misiune umanitară în Germania, colegii noştri comandorul Olteanu Emil şi căpitan-comandorul Adochiţei Cătălin sunt solicitaţi din nou, de data aceasta să salveze un copil în vârstă de doar 6 luni, care a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corporală. Având în vedere starea gravă a copilului şi necesitatea transferării acestuia de la Baia Mare la o unitate spitalicească din Bucureşti, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale”, a arătat Inspectoratul General de Aviaţie.

Pe parcursul zborului, copilul a fost monitorizat şi asistat de o echipă medicală din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

“Cu privire la articolul apărut în mediul on line poliţia Baia Mare s-a autosesizat cu privire la eveniment şi vor desfăşura activităţi de verificare pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Maramureş, referitor la acest caz.

Lasă un răspuns