Marius Bălașa propune slătinenilor o soluție pentru vârstnicii singuri

balasa marius

Problema azilelor suprapopulate este de actualitate. Iar faptul că solicitările sunt din ce în ce mai mari a generat nemulțumiri. Slatina are un singur azil ce deservește și localităților din apropiere, iar cele 200 de locuri sun insuficiente în comparație cu cererea.

Dealungul timpului au fost promise mai multe a astfel de asezământuri pentru vârstnici.

Soluția pentru acest lucru o dă Marius Bălașa care propune ridicare unui Centru pentru persoanele vârstnice. Persoane ai căror copii s-au stabilit în alte județe sau în afara țării, lucru ce a făcut ca ei să rămână fără susținere.

”Centru pentru persoane vârstnice, un alt proiect pe care îl propun slătinenilor. Pentru că sunt persoane vârstnice, care au nevoie de îngrijire medicală 24 de ore din 24, iar familiile acestora nu pot asigura această îngrijire, soluția este realizarea unui CENTRU PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE.Am prieteni care și-au dus părinții, bunicii în astfel de centre la Craiova, Pitești sau București. Nu ar fi bine ca și Slatina să aibă un astfel de centru cu 200 de locuri? Părerea mea este că trebuie!Există clădiri, există infrastructură în administrarea Primăriei Municipiului Slatina, mai multe variante, ar rămâne doar să fie dotate și să fie angajată resursa umană calificată;; a declarat Marius Bălașa, candidat Pro România la Primăria Slatina.

Lasă un răspuns