Opt elevi şi 9 angajaţi din învăţământ au fost depistați cu noul coronavirus

covis scolll

Prefectura a anunţat, joi, că un număr de 5.664 de elevi desfăşoară cursuri online, iar un număr de 60.432 de elevi desfăşoară cursuri fizic în cadrul unităţilor de învăţământ. În judeţ, opt elevi şi 9 angajați din învăţământ – 6 cadre didactice şi 3 cadre nedicactice – au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

”În urma centralizării datelor raportate astăzi, 17.09.2020, la nivelul judeţului Sibiu situaţia cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 şi a persoanelor izolate/carantinate din sistemul de educaţie este următoarea: 17 persoane confirmate cu SARS-COV-2 (8 elevi, 6 cadre didactice, 3 personal nedidactic), 241 de persoane aflate în izolare sau carantină (116 elevi, 9 personal didactic, 4 personal didactic auxiliar, 112 personal nedidactic)”, a transmis, joi, Prefectura Sibiu, potrivit news.ro

Sursa citată a precizat că nouă cadre didactice au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online.

În judeţ, 5.664 de elevi desfăşoară cursuri online, iar un număr de 60.432 de elevi desfăşoară cursuri fizic în cadrul unităţilor de învăţământ.

Lasă un răspuns