CSM Slatina – ACSF Comuna Recea 2-0

3EA3ADE5-EB0E-4AF0-A7AC-4DF59F34F96F

Etapa a patra a Ligii 2 a adus încă o înfrîngere pentru ACSF Comuna Recea. Echipa maramureșeană a pierdut derby-ul suferinței jucat, în deplasare, cu o altă nou promovată, CSM Slatina. Formația antrenată de Ciprian Danciu și Ovidiu Mic ar fi putut să se întoarcă acasă cu un punct, dacă nu ar fi ratat câteva ocazii mari de gol.

CSM Slatina – ACSF Recea 2-0 (1-0). Au marcat M. Manea (32) și I. Stoica (80).

CSM Slatina: Grecu – Iana, Cotigă, M. Manea, Deta –  D. Toma, O. Popescu, Oprescu, V. Gheorghe (cpt.) – Rogoveanu, Vlada. Rezerve: Velcu – Cr. Preda, I. Stoica, Demici, C. Radu, M. Grigore, Necşulescu, Pisăru, Bodri. Antrenor: Mihai Ianovschi.

Fotbal Comuna Recea: Răileanu – Jucan, Fl. Cordoș, Oiță, Ispas – Mărieș, Micaș, Akhmatov, Balha – R. Rus – Coman. Rezerve: Bota – Lihet, Szecui, Potcoavă, Brata, Bura, Chinde, D. Simion, Luboya. Antrenori: Ciprian Danciu și Ovidiu Mic.

Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); Asistenți: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) și George Turcu (Bucureşti); Rezervă: Cristian Georgescu (Bucureşti); Observatori: Silviu Crângaşu (Ploieşti) și Marin Iancu (Urziceni).

Prima echipă a fost echilibrată, cu puține ocazii de gol. În timp ce oaspeții nu au amenințat niciodată serios poarta lui Grecu, gazdele au fost ceva mai insistente în atac și au reușit să deschidă scorul. În min. 32, V. Gheorghe a executat un corner de pe partea stângă și fundașul M. Manea a reluat mingea cu capul din interiorul careului în vinclul porții apărate de Răilean. CSM Slatina a mai ratat în prima parte a meciului două ocazii prin V. Gheorghe și Rogoveanu.

ACSF Recea a jucat mult mai bine în repriza a doua, dar nu a reușit să marcheze deși a avut mai multe oportunități. Din păcate, Mărieș, Coman, Oiță (cu capul) și Luboya nu au reușit să-l învingă pe Grecu din situații favorabile. Oarecum contrar cursului jocului, gazdele au înscris și al doilea gol, în min. 80, când Ianis Stoica l-a învins pe Răilean cu un șut pe jos, bine plasat, din interiorul careului de 16 metri.

Lasă un răspuns