Vreme neobişnuit de caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie

vremea toamna

În următoarele zile, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 26 de grade. Începând de luni, vremea va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie.

PROGNOZA METEO DUMINICAVremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a 0 grade în cele din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 0 grade în cele din estul Transilvanie, unde vor fi condiții de brumă.

Lasă un răspuns