Bălașa:”Locuințe pentru familii și tineri, un alt proiect necesar slătinenilor”

slatina balasa

Piața imobiliară a Slatinei este într-o continuă creștere în ultimii ani, lucru datorat faptului că cererea este mult prea mare pentru numărul de apartamente aflate în vânzare dar și cu faptul că aici se construiește mult prea puțin.

Puținii investitori care au construit nu au făcut față solicitărilor, iar prețul apartamentelor în concurează pe cel al imobilelor din marile orașe.

Marius Bălașa, candidatul la Primăria Slatina din partea Pro România propune un proiect ce vine să soluționeze această problemă.

” Știm cu toții că, un obstacol în calea întemeierii unei familii sau a realizării unui echilibru rezonabil între muncă și viața personală, îl reprezintă lipsa unui acoperiș deasupra capului. Mulți dintre locuitorii orașului nostru pleacă să muncească în străinătate și, de cele mai multe ori, o fac pentru a-și putea cumpăra o locuință. În sprijinul familiilor și al tinerilor, fără vreo limită de vârstă, voi întreprinde toate demersurile necesare construirii de noi locuințe. Acestea vor putea fi închiriate sau cumpărate cu costuri de vânzare garantate, la preț de construcție, de către familii și tineri”,a declarat Bălașa.

Lasă un răspuns