Olt: Trei cazuri noi de coronavirus şi două decese

Decese

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică în prima zi a săptămânii în curs, la nivelul județului aolt au fost raportate trei cazuri noi de coronavirus în judeţul Olt și două decese.

Cele mai recente decese au fost înregistrate la un bărbat, de 76 de ani, din Dobrosloveni, care s-a internat pe 4 septembrie la Spitalul Municipal Caracal, pe secția de Terapie Intensivă Cardiologie. Acesta a murit pe 20 septembrie, cauza decesului fiind stopul cardiorespirator, infecția cu COVID-19 și pneumonia virală.

Bărbatul avea probleme cardiologice, anterior fiind diagnosticat cu boală ischemică coronariană, insuficiență cardiacă cronică, clasa a III-a NYHA.

Celălalt deces raportat luni, 21 septembrie, este o femeie din Studina, de 84 de ani. Bătrâna a fost internată pe 13 septembrie la Spitalul Municipal Caracal, Secția Boli Infecțioase, o zi mai târziu fiind confirmată cu virusul SARS-COV2. Femeia avea probleme cardiologie și a murit din cauza stopului cardiorespirator, infecției COVID-19 și bronhopneumoniei virale.

Astfel, Oltul a ajuns la 55 decese cauzate de COVID-19.

Lasă un răspuns