Orban va lupta cu toate forțele astfel încât să împiedice Parlamentul să majoreze pensiile românilor cu 40%

A4C933EE-6DBC-460E-8CB8-A644993BB1B3

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminică, la Iaşi, ideea că amendamentele aprobat de PSD la rectificarea bugetară vor fi corectate în Parlament, dar anunţă că Executivul este pregătit pentru orice situaţie, astfel âncât să împiedice PSD ”să facă rău României”. ”Nu putem accepta ca PSD să-şi bată joc de ţara asta şi să conducă România spre nicăieri”, a afirmat premierul, precizând că amendamentele votate ar duce ţara spre faliment.
Pe marginea acestui subiect, conducerea ALDE Olt a făcut următoarele precizări:
-Obiectivul lui Orban și al celor din PNL pare a fi acela de a se împotrivi tuturor măsurilor care vin în sprijinul românilor.
-Ceea ce anunță Orban este că se va lupta cu toate forțele astfel încât să împiedice Parlamentul să majoreze pensiile românilor cu 40% cum prevede legea.
-Ludovic Orban și cei din PNL își manifestă încă o dată disprețul față de pensionari doar din simplul motiv că nu fac parte din categoria lor de votanți.
-Însă, Orban și toți deștepții care se împotrivesc majorării pensiilor cu 40% ar trebui ca timp de o lună de zile să trăiască cu 1000 de lei sau 800 de lei, așa cum o fac aproximativ 3 milioane de români.
-Atunci să îi auzim pe acești apostoli ai austerității dacă li se pare în regulă să blocheze majorarea veniturilor pensionarilor.

Lasă un răspuns