Siminica Mirea îl susține pe Nicolae Soare pentru Primăria Dăneasa

mirea siminica

Candidatul PSD la Primăria Dăneasa, Nicolae Soare, are toată susținerea senatorului Siminica Mirea, atât ca parlamentar de Olt, cât și ca localnic, pentru un nou mandat.

Acesta a cutreierat ulițele comunei pentru a face cunoscută platforma electorală a lui Nicolae Soare, dar și pentru a cunoaște problemele oamenilor.

”Astăzi,(duminică, 20. 09.2020), am fost acasă, la Dăneasa. Am regăsit o comună frumoasă, dezvoltată, cu oameni mulțumiți de ceea ce face primarul Nicolae Soare (Mugurel) pentru Dăneasa de astăzi, una dintre cele mai dezvoltate localități din Olt. Îl felicit din toată inima pe edilul de astăzi si de mâine din Dăneasa! Realizările sale arată responsabilitate și implicare din partea sa și a celei mai bune echipe, cea a PSD Dăneasa. Nicolae Soare merită să reprezinte localitatea în continuare, merită să fie primar! Astfel de primari construiesc România, țara mult așteptată! Nicolae Soare, este acel exemplu care susține de ce în PSD sunt cei mai buni primari din țară. Infrastructură, utilități, dinamism si siguranță… Dăneasa alege corect, Nicolae Soare și echipa PSD! Proiectele de succes din Dăneasa, au în dreptul lor si susținerea acordată de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. Totul pentru Dăneasa, o comună europeană!”a declarat senatorul de Olt.

Lasă un răspuns