Copiii care se înscriu la un Club Sportiv vor primi bani

csmmm

Vești bune pentru copiii din Slatina, și nu numai, care vor să practice un sport în cadrul Clubului Sportiv Municipal.

Ministerul Tineretului și Spotului va acorda 300 de lei , voucher pentru sprijinirea copiilor in practicarea sportului de performanta

Având în vedere că activitatea sportivă a intrat într-un regres de la începutul pandemiei de COVID-19, care a avut ca efect stoparea activității de performanță, Ministerul Tineretului si Sportului vine în sprijinul copiilor doritori de a practica un sport de performanță, într-un cadru organizat și sigur, în contextul acestei pandemii.

Ordonanța de Urgență nr. 157/03.09.2020- privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță și a Ordinului nr.1199/19.09.2020, pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță, în valoare de 300 lei, strict pentru achiziționarea de echipament sportiv.

”Sprijinul financiar se adresează copiilor din sistemul de învățământ primar și gimnazial, născuți între 01.01.2005– 31.12.2014, care se vor legitima pentru prima dată în perioada 01.09-30.11.2020, în cadrul unui Club sportiv deținător al Certificatului de Identitate Sportivă, emis de Ministerul Tineretului și Sportului, afiliat la o Federație sportivă națională pe ramură de sport recunoscută de MTS, în condițiile legii. Procedura de acordare a Vouchere-lor în vederea achiziționării de echipament sportiv și a actelor ce trebuie întocmite, le găsiți postate pe site-ul: djstolt.ro”, a anunțat Doru Alexe, inspector DJTS Olt.

Lasă un răspuns