COVID 19 mai închide două clase de la Colegiul ”Ion Minulescu”

minulescu

Numărul profesorilor și a elevilor depistați pozitivi cu noul coronavirus crește de la o zi la alta. După ce un profesor de la clasa a IX-a D, dar și un elev de la clasa a IV-a C, de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, au fost confirmați cu SARS CoV 2, două clase vor învăța online în următoarele două săptămâni.

Tot săptamâna acesta s-a luat decizia ca la alte trei clase ale unor unități școlare oltene să se intre în scenariul 3, respectiv cel roșu care prevede ca elevii să participe la activitățile școlare în mediul online. Este vorba despre clasa a II-a A de la Colegiul Minulescu Slatina, dar și de clase de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Slatina.

De asemenea, în toată Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina s-a trecut de luni la desfășurarea cursurilor în online, după ce s-a trecut la scenariul roșu având în vedere că aici au apărut trei infecții COVID-19 la personalul nedidactic, respectiv la două persoane care se ocupau de curățenie, dar și la un paznic.

In prezent, în Olt, sub cod roșu se află și școlile din Tătulești și Spineni, iar luni, școala din Vădăstrița a revenit in scenariul verde.

Lasă un răspuns